vrijdag 30 november 2012

De Luchten, The Skies, Les CielsHallo lezers, ik dacht dat ik misschien een keer een beetje een blogspost maak die vooral om fotografie gaat. Ik ben zelf niet de beste fotograaf, maar ik ben altijd heel jaloers op mensen die dat wel zijn. Ik ben altijd heel erg gefascineerd door de lucht. Gewoon, nooit hetzelfde hier in Nederland, altijd wolkjes. Ik zeur een beetje filosofisch, surry. Laten we nu over de bovenstaande foto praten, haha. Dit is op de Hatertse Vennen, een natuurgebied wat bij mij in de buurt ligt. Het was toevallig een mooie zondag en had mijn camera mee, toen heb ik nog wat fotootjes genomen. Ik had mijn camera ook op een speciale stand ingesteld voor lucht en natuur. Het is wel goed uitgepakt. (Alle foto's die zijn genomen behalve die vanaf mijn kamer zijn op de Hatertse Vennen, het was op die winderige zondag als jullie dat je kunnen herinneren).


Dit is ook op de Hatertse Vennen maar dan aan een andere kant van het gebied. Toen brak de zon door, dus zag alles er weer heel anders uit.


Dit is vanuit mijn kamerraam gefotografeerd, ik zag dit toen ik mijn huiswerk aan het maken was. Ik trok meteen mijn camera uit mijn la en nam deze foto!


Dit vind ik vooral mooi door het takje en die boom op de achtergrond, vind ik tenminste.. Dit is echt zo'n laatste afscheid foto, ja misschien een beetje raar maar dat is zo vind ik! Toen ik deze foto nam stond ik in een soort van moerasachtig gebied. Dus ik zakte een beetje weg... Slimme ik:) 

Houden jullie ook zo van luchten?
Do you also love skies?
vous adorez aussi les ciels? 

Ciao, 
Jelle

4 opmerkingen:

 1. leuk jel! erg mooie foto's, ik snap die franse vraag niet (;p)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "If you'll be my star, I'll be your sky" van een liedje
  echt prachtige foto!
  Et mais oui, j'adore les ciels just as much as I adore Paris :)
  xoxo
  (love your blog that why I just followed you hha :) so uhm check out my blog too and maybe follow back? mwah!)
  J.
  http://www.fabulosis.blogspot.be
  ☃<december is the only month i can actually use this character so i will use it where ever i can!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heee de hatertse vennen! Leuk daar ja!
  Liefs

  Et oui, j'adore aussi des ciels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan de lucht ook altijd wel mooi vinden, maar het ligt er aan. De ochtendlucht waar de zon op komt in de zomer of de avond lucht wanneer de zon onder gaat in de zomer vind het ik het mooist. Het zijn vaak zoveel kleuren wat je dan zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen