zondag 4 november 2012

Un week-end à Amsterdam avec ma soeurHi people, zoals jullie misschien kunnen lezen ben ik een weekendje in Amsterdam wezen logeren bij mijn zus! Want zij studeert daar namelijk, dus kon ik daar gemakkelijk overnachten. Het was heel gezellig en leuk. Want ik heb haar gezellige kamer in geuren en kleuren gezien:) We zijn Artis ingedoken en we zijn lekker het bruisende Amsterdam ingedoken.

Hier staat ik in een te hippe kleine panda vorm.. Ja, dit is al in het leuke Artis. Ik was er nog nooit geweest, maar het is echt een aanrader! Gewoon, heel normaal een best grote dierentuin midden in een woonwijk.. Ja, dat kan alleen in Amsterdam!


Timon, ja ik heb je ontdekt in Artis..


Dit is het schattigste wat ik de laatste tijd heb gezien, een Woestijnvos! Met die te schattige oortjes, ogen en die staart. Ik was spontaan verliefd haha!


Hier stond die leuke zeehond lekker te zonnen, moet hij zich niet even afkoelen?


Ja dus!


Vogels met te grote ego's bestaan tegenwoordig ook, ja dit is een echte vogel. In het begin twijfelde ik, wnat hij lijkt erg nep haha!


Hier ben ik aan het genieten in een erg gezellig cafeetje! Lekker een warme munt thee en een super lekker broodje naar binnen gewerkt haha.


Ciao,

Jelle

P.S. lieve lezers en lezeressen, hebben jullie nog ideeën? Of opmerkingen, verbeteringen of andere dingen die jullie kwijt willen? Zet het in de reacties!

5 opmerkingen:

 1. leuk artikel jelle! Die woestijnvos is inderdaad een cutiee <3
  xoxo fije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, Artis is zo leuk hè! Ik wil sowieso weer eens naar een dierentuin, dat is echt veels te lang geleden, haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Artis is echt geweldig ja!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind jou in hippe kleine pandavorm echt supergrappig! haha
  Wat een leuke post! :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuke foto's heb je daar gemaakt! Makkelijk dat je bij je zus kon overnachten! :) Leuke blog !

  BeantwoordenVerwijderen