zondag 21 oktober 2012

SHOPLOG: Den Haag


Bonjour humans, ik ben weer eens HEERLIJK gaan shoppen met mijn lieve maatje Fije! Heb super aankopen gedaan, voor echt geen geld:) We hebben nog wel iets gezien van Den Haag want misschien kennen jullie het maar dit is het Binnenhof! Hier is de eerste en tweede kamer. We vonden wel als je in Den Haag bent je hier een kijkje moet nemen want het is echt heel mooi en wel leuk om te zien!


Dit is ook nog in het Binnenhof, een schitterende fontein! Ik moest er een foto van maken, dus pech voor de mensen die erop staan.


Dit is ook nog in het Binnenhof zoals jullie zien, ik wilde een foto maken waar ongeveer de tweede kamer zit maar ik kon het niet echt herkennen want het is veel groter dan het op TV lijkt.


Dit is mijn nieuwe lievelings trui, heel lekker baggy en warm! We gingen gewoon een keer voor de grap bij de C&A kijken daar, want hij is zo groot dus moeten er wel leuke dingen tussen zitten dachten we. Die vond ik ook, deze super leuke trui:) Nog een pluspunt is dat erop deze trui nu 40% korting zat, hij was 15 euro en nu nog maar 9, waaaaaaaaaahhhh.


Toen gingen we verder kijken in Den Haag, in een super leuk winkeltje in de Passage! Het heet Natural Care, het is net zoiets als de Body Shop en dezelfde prijscategorie maar nu was er uitverkoop en op alles was er 70% korting!


Deze conditioner was van 6 euro naar 1.80 geprijsd. Ik werd verleid door de lekkere perzik geur! Hij heet shiny en zorgt voor dat mijn haar iets meer gaat glanzen want dat doet het nooit.


Dit super lekkere zeepje is ook van de Natural Care, hij was normaal 5 euro en nu nog maar 1... Dus toen moest ik hem wel kopen! Ik heb hem aan mijn moeder gegeven als cadeautje want ze vond hem zo lekker ruiken haha! Het is een zeepje die meteen ook een scrub in zichzelf heeft. Dus je moet er maar niet je gezicht mee wassen denk ik. Maar ik ga hem zeker uitproberen, het ruikt naar rozen heel lekker dus!


Nou, we waren rond 16.00 klaar met shoppen dus gingen we lekker naar de Primark in Rotterdam! Het was een half uurtje in de trein vanuit Den haag en met nog wat overstappen waren we er rond 16.45. Dus wel nog genoeg tijd gehad om te shoppen. Ik vond de kleding wel heel leuk met leuke prijzen alleen is Rotterdam niet echt mijn stad. Ik vind het er heel ongezellig en voel me er niet thuis. Je liep dan ook echt over kapotte kleding en kleerhangers en was zooooo rommelig en heel warm. We gingen dan ook meteen weer weg uit Rotterdam toen de Primark sloot.


Dit is een  vest met soort van Scandinavion print! Hij is voor het leuke bedrag van 15.00 te koop! Ik kon hem niet laten liggen.


Dit is mijn broek van de Primark.. Het is een beetje een aubergine achtige kleur met grijs gemixt. Maar het leuke eraan is dat hij eerst 15.00 koste en nu nog maar 7! Ik moest hem wel meenemen, ik had ook een bordeauxrode broek gepast maar die had echt een heel apart model.. Maar ik ben er heel blij mee:)

Vonden jullie dat ik geslaagd ben?
Hebben jullie andere ervaring met de Primark in Rotterdam?
Gelukkig komt er binnenkort ook eentje in Nijmegen:) Dus hoef ik niet meer naar Rotterdam.

Ciaooo,
Jelle

16 opmerkingen:

  1. SUper leuke aankopen jelluh! het was erg gezellig :)
    liefs, fije en lynn (decavia's)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, dat vest van de Primark is echt heel tof! Liefs Esra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaah dat vest en die trui! <3_____<3
    Leuke dingen heb je gekocht!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind Rotterdam ook helemaal geen leuke stad, de winkeltjes zijn wel leuk, maar ik vind de sfeer en de mensen helemaal niet leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat vest is echt heel leuuuk! Toen je het op school beschreef wist ik niet echt wat ik moest verwachten, maar hij is echt leuk!
    En die broek ook! Doe morgen maar aan voor de schoolfoto :-)!
    Greetz

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ieeh zoo leuk! Je bent de eerste nederlandse mannelijke blogger die ik tegen kom! Leuk :D

    X Jenny
    Rocknrollerr.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuke aankopen heb je daar zeg. Wat leuk dat je een mannelijke blogger bent zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Awhhh thanks voor je superenthousiaste vrolijke reactie, dat vind ik echt heel leuk! Ik vind het inderdaad leuk, een mannelijke blogger, komt niet zo vaak voor. Én jongens zouden beter op hun kleding moeten letten. Dus heel goed van je!

    En jij hebt er ook een volger bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ontzettend gaaf om te lezen! Super leuk verhaaltje!
    Die perzik conditioner voor glanzend haar ziet er goed uit! :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het vest met de aztec print aan de bovenkant is zooooo leuk! Nice geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Reacties
    1. Hahahah ja ik woon Inderdaad in Nijmegen:) De eerste Primark in het oosten van het land! Ik ben heel benieuwd, waar woon jij hihi?

      Verwijderen
  12. There are not any slots or video poker machines currently deployed in pubs or 우리카지노 resorts

    BeantwoordenVerwijderen