zaterdag 25 mei 2013

Life Update


Goedendag medemens, ik heb zoals jullie zien allang niks meer gepost. Daarom laat ik wat nieuwe leuke aanwinsten zien. Geniet ervan en misschien valt het jullie op, ik heb zelf geen nieuwe camera maar leen die van m'n vader. Ik vind de foto's zelf veel mooier.

SHOPLOG


Denim Blouse Vintage Winkel, Utrecht - €12,50


Short H&M Conscious - €24,95T-Shirt ZARA - €19,95


Zoals je ziet zijn dit allemaal Franse boeken. Ik vind Frans ook een mooie taal en probeer het gewoon goed te leren. Want soms vraag ik me af of ik het misschien wil gaan studeren. 
En het is al weer een hele tijd geleden, maar Koninginnedag is geweest. Papa heeft dus een paar Franse boekjes voor me gekocht op een vrijmarkt, zo lief!  

DIY- Lush Jellies

Misschien kennen jullie het niet, maar we probeerden Lush Jellies te maken. Het is eigenlijk een gelatine drilpudding maar dan als zeepje. Op internet staan meerdere recepten en nadat we alles naar Europese maten hadden uitgerekend konden we aan de slag. Het is niet moeilijk maar de hoeveelheden doseren blijft lastig, dus daarom zijn de Jellies ook niet helemaal gelukt. Sommige waren té strek en andere té slap. Maar nog steeds een heel leuk ervaring, makkelijk te maken met huis-tuin-en keuken spulletjes. En douchen is ook totaal anders met zo'n glibberig zeepje. 

Hoe zagen jouw laatste weken eruit?

Ciao,
Jelle


6 opmerkingen:

 1. Die vintage blouse is echt heel leuk Jel! En de jellies zijn echt leuk geworden he :)
  liefs, fije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes! Je moet vaker posten hoor, is leuk!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat shirt van de zara! die wil ik ook haha! en leuk van de jellies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat shortje is erg leuk en gaaf printje op je nieuwe shirt. Een hele tijd geleden heb ik ook zeepjes gemaakt, wat een gedoe haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen